Lyssna på sidan eller markerad text med ReadSpeaker

Hyrsegästinfo

Ödeshögsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag. Vi hyr ut lägenheter och lokaler, men vi har även ansvar för kommunens vatten, avlopp, avfallshantering, gator och parker samt lokalvård.

Ödeshögsbostäder har cirka 300 lägenheter. Bolaget sköter den yttre fastighetsskötseln och lokalvården vid och i våra egna fastigheter och de fastigheter som vi förvaltar åt Ödeshögs kommun. Därutöver förvaltar vi även lägenheterna i kv Limhallen.

Servicemän

Våra servicemän ansvarar för att du ska få en bra yttre miljö med ökad trivsel kring den lägenhet eller lokal som du hyr.

Ett välskött bostadsområde betyder mycket för trivseln. Därför är det viktigt att alla hjälps åt att hålla ordning - allt efter förmåga. Du kan bidra genom att plocka upp efter dig, lämna sopor på avsedd plats, hålla ordning i trapphus och så vidare.

Lokalvårdare

Lokalvården ser till att trappuppgångar och allmänna utrymmen samt de lokaler, som hyresgästerna köpt lokalvård i, blir vårdat med omtanke om miljön och de boendes trivsel.

Kontor


Besöksadressen är Fabriksvägen 5.

Vårt telefonnummer är 0144-353 00 (växel).

Vi hoppas att du ska bli nöjd med den service som vi kan tillhandahålla dig. I annat fall vill vi att du hör av dig till oss, så vi har möjlighet att förbättra servicen.

Välkommen hem!

Boguide

Boguide är en film som ger tips och råd i ditt boende hos Ödeshögsbostäder. Filmen varar i 5-6 minuter och finns på fem olika språk förutom svenska.

Klicka på respektive språk för att starta filmen

Boguide Somaliska Svenska Arabiska العربية Engelska - English Tigringa Ryska Somaliska - Soomaali
Senaste publiceringsdatum: 2018-10-12

Telefon: 0144-353 00  |  E-post: odeshogsbostader@odeshog.se  |  Fabriksvägen 5, 599 33 Ödeshög