Den här nyheten är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.
Affärsutveckling för matföretagare - ta del av exempel och erbjudanden!
För dig som på något sätt jobbar med mat och matturism vill Vreta Kluster presentera Kärno-exemplet lite mer i detalj, för kunskap och inspiration, och dessutom presentera andra erbjudanden för affärsutveckling från Kurbits, MatLust och Almi riktade till matföretagare.
Världens första kärnmjölksost, Kärno, blev till här på slätten genom samverkan och en ambition att minska på matsvinnet. Kärnmjölksosten med gurksmak utvecklades genom en innovationsprocess med drivna företagare och experter. Denna process har vi nu döpt till Innowaste. Idag är Kärno ett bolag som just nu arbetar för fullt med affärsutveckling med hjälp Lead Incubator på Mjärdevi.
För dig som på något sätt jobbar med mat och matturism vill vi presentera Kärno-exemplet lite mer i detalj, för kunskap och inspiration, och dessutom presentera andra erbjudanden för affärsutveckling från Kurbits, MatLust och Almi riktade till matföretagare.
Program
09.30 Registrering och kaffe
10.00-10.45 Kärno - ett lysande exempel på produkt- och affärsutveckling på matområdet
· John-Åke Svensson, projektledare Vreta Kluster - Innowaste som metod
· Maria Ström, VD KindaGurka och delägare i Kärno
· Karl Bilberg och Emma Brogie, Entrepreneurs in residence, Lead
10.45-11.10 Kurbits och Visit Sweden - utveckling inom måltidsturism
· Louise Ridderström, Verksamhetsledare Östgötamat
· Elin Leidstedt. Projektledare Vreta Kluster
11.10-11.30 MatLusts erbjudanden till livsmedelsföretag
· Helena Nordlund, projektledare MatLust
11.30-11.50 Almis erbjudanden till landsbygdsföretag
· Clara Rehnström, Almi
11.50-12.00 Sammanfattning och avslutning
Läs mer och anmäl dig här
Datum: 2021-12-03 · Tid: 09.30-12.00 · Plats: Vreta Kluster eller digitalt